Krijtbord behang meisjes behang

BEHANG - SPROOKJES -HARTJES - PRINSESSEN BEHANG- POEZEN - ROZE - MEISJES BEHANGRANDEN
 

Naam :
Krijtbord behang
Nummer:
96381
Type:
vlies
Basiskleur:
zwart
Lijmadvies:
Levering:
Gemiddelde levertijd:
2-3 werkdagen
Omschrijving:
Met dit geweldige krijtbord behang kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Begin bijvoorbeeld elke dag met een leuke krijttekening of een inspirerende quote. Dit behang is bovendien ideaal als geheugensteuntje, want hiermee kun je snel je to-do’s, boodschappen of afspraken opschrijven, zodat je nooit meer iets hoeft te vergeten. Ook voor de kinderkamer is dit behang echt fantastisch: alle kleine Picasso’s kunnen nu naar hartenlust op de wand tekenen (zonder dat papa of mama boos wordt;).

Het ESTAhome krijtbord behang is geprint op een milieuvriendelijk, duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is perfect voor de decoratie van een babykamer, kinderkamer, slaapkamer, meisjeskamer, woonkamer of keuken.

Krijtbord behang is een perfect alternatief voor krijtverf, omdat dit behang zeer gemakkelijk aan te brengen is en zelfs jaren later ook weer eenvoudig te verwijderen. Dus bespaar jezelf de tijdrovende klus van het aanbrengen van meerdere lagen krijtverf: smeer enkel de muur in met lijm en breng het behang droog aan. De klus is in no-time geklaard en je hebt zelfs geen behangtafel nodig!

nummer breedtelengte prijs 
9638153cm5.60mtr € 25.95  In Winkelwagen 






Behanglamp met dit Behang


BEHANG - PAARDEN -HARTJES - PRINSESSEN - BLOEMEN - ROZE - MEISJES BEHANGRANDEN